Ferry Santorini Thira - Iraklion

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1 overtochten per week
  6 uur 10 min
  Geef prijs aan
 • 7 overtochten per week
  1 uur 45 min
  Geef prijs aan

De Santorini Thira - Iraklion veerdienst verbindt Cycladen met Kreta en wordt momenteel aangeboden door 5 veermaatschappijen:

 • Aegeon Pelagos
 • Golden Star Ferries
 • Hellenic Seaways
 • Minoan Lines
 • Sea Jets

Boek een ferry van Santorini Thira naar Iraklion met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Santorini Thira. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Santorini Thira naar Iraklion vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Santorini Thira naar Iraklion, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Santorini Thira naar Iraklion, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Iraklion

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Santorini Thira naar Iraklion. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Santorini Thira naar Iraklion is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Santorini Thira - Iraklion prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Santorini Thira naar Iraklion verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Santorini Thira - Iraklion ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Santorini Thira naar Iraklion route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Santorini Thira naar Iraklion reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Santorini Thira - Iraklion is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen