Ferry Rovinj - Venetië

kaart

Ophalen prijsopgave

De Rovinj - Venetië veerdienst verbindt Kroatie met Italie en wordt momenteel aangeboden door Atlas Kompas en Venezia. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Rovinj - Venetië, zullen we ook resultaten weergeven voor 5 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Kroatie naar Italie te krijgen voor de beste prijs:

  • Mali Losinj - Cesenatico
  • Piran - Venetië
  • Porec - Venetië
  • Pula - Venetië
  • Umag - Venetië

Boek een ferry van Rovinj naar Venetië met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Rovinj. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Rovinj naar Venetië vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Rovinj naar Venetië, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Rovinj naar Venetië, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Venetië

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Rovinj naar Venetië. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Rovinj naar Venetië is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Rovinj naar Venetië verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Rovinj - Venetië ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Rovinj naar Venetië route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Rovinj naar Venetië reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Rovinj - Venetië is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen