Ferry Patras - Ancona

kaart

Ophalen prijsopgave

  • 6 overtochten per week
    19 uur 30 min
    Geef prijs aan
  • 5 overtochten per week
    22 uur
    Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Patras - Ancona veerdienst verbindt Griekenland met Italie en wordt momenteel aangeboden door ANEK Superfast en Minoan Lines. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Patras - Ancona, zullen we ook resultaten weergeven voor Igoemenitsa - Ancona om u op het beste moment van Griekenland naar Italie te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Patras naar Ancona met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Patras. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Patras naar Ancona vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Patras naar Ancona, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Patras naar Ancona, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Ancona

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Patras naar Ancona. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Patras naar Ancona is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Patras - Ancona prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Patras naar Ancona verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Patras - Ancona ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Patras naar Ancona route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Patras naar Ancona reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Patras - Ancona is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen