Ferry Palermo - Genua

kaart

Ophalen prijsopgave

 • 6 overtochten per week
  20 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Palermo - Genua veerdienst verbindt Sicilie met Italie en wordt momenteel aangeboden door Grandi Navi Veloci. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Palermo - Genua, zullen we ook resultaten weergeven voor 9 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Sicilie naar Italie te krijgen voor de beste prijs:

 • Catania - Napels
 • Catania - Salerno
 • Messina - Salerno
 • Messina - Villa San Giovanni
 • Palermo - Civitavecchia
 • Palermo - Livorno
 • Palermo - Napels
 • Termini Imerese - Civitavecchia
 • Termini Imerese - Napels

Boek een ferry van Palermo naar Genua met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Palermo. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Palermo naar Genua vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Palermo naar Genua, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Palermo naar Genua, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Genua

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Palermo naar Genua. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Palermo naar Genua is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Palermo - Genua prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Palermo naar Genua verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Palermo - Genua ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Palermo naar Genua route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Palermo naar Genua reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Palermo - Genua is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen