Ferry Malmo - Travemünde

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

  • 2-overtochten dagelijks
    8 uur 45 min
    Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Malmo - Travemünde veerdienst verbindt Zweden met Duitsland en wordt momenteel aangeboden door Finnlines. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Malmo - Travemünde, zullen we ook resultaten weergeven voor 4 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Zweden naar Duitsland te krijgen voor de beste prijs:

  • Gotenburg - Kiel
  • Trelleborg - Rostock
  • Trelleborg - Sassnitz
  • Trelleborg - Travemünde

Boek een ferry van Malmo naar Travemünde met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Malmo. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Malmo naar Travemünde vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Malmo naar Travemünde, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Malmo naar Travemünde, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Travemünde

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Malmo naar Travemünde. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Malmo naar Travemünde is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Malmo - Travemünde prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Malmo naar Travemünde verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Malmo - Travemünde ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Malmo naar Travemünde route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Malmo naar Travemünde reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Malmo - Travemünde is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen