Ferry Mali Losinj - Cesenatico

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 4 overtochten per week
  4 uur 45 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • Mali Lošinj - Pesaro
  3 overtochten per week
  3 uur 30 min
  Geef prijs aan
 • Novalja - Cesenatico
  1 overtochten per week
  7 uur 15 min
  Geef prijs aan
 • Novalja - Pesaro
  1 overtochten per week
  6 uur
  Geef prijs aan
 • Rab - Cesenatico
  2 overtochten per week
  7 uur 15 min
  Geef prijs aan
 • Rab - Pesaro
  2 overtochten per week
  6 uur
  Geef prijs aan
 • Rovinj - Cesenatico
  2 overtochten per week
  3 uur
  Geef prijs aan

De Mali Losinj - Cesenatico veerdienst verbindt Kroatie met Italie en wordt momenteel aangeboden door Gomo Viaggi. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Mali Losinj - Cesenatico, zullen we ook resultaten weergeven voor 5 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Kroatie naar Italie te krijgen voor de beste prijs:

 • Piran - Venetië
 • Porec - Venetië
 • Pula - Venetië
 • Rovinj - Venetië
 • Umag - Venetië

Boek een ferry van Mali Losinj naar Cesenatico met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Mali Losinj. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Mali Losinj naar Cesenatico vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Mali Losinj naar Cesenatico, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Mali Losinj naar Cesenatico, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Cesenatico

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Mali Losinj naar Cesenatico. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Mali Losinj naar Cesenatico is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Mali Losinj naar Cesenatico verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Mali Losinj - Cesenatico ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Mali Losinj naar Cesenatico route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Mali Losinj naar Cesenatico reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Mali Losinj - Cesenatico is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen