Ferry Ios - Santorini Thira

kaart

Ophalen prijsopgave

 • 2-overtochten dagelijks
  30 min
  Geef prijs aan
 • 1 overtochten per week
  45 min
  Geef prijs aan
 • 1-overtochten dagelijks
  50 min
  Geef prijs aan
 • 1-overtochten dagelijks
  55 min
  Geef prijs aan
 • 4 overtochten per week
  1 uur 20 min
  Geef prijs aan

De Ios - Santorini Thira veerdienst is een binnenlandse route in Cycladen die momenteel wordt aangeboden door 6 veermaatschappijen:

 • Blue Star Ferries
 • Golden Star Ferries
 • Hellenic Seaways
 • Minoan Lines
 • Sea Jets
 • Zante Ferries

Boek een ferry van Ios naar Santorini Thira met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Ios. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Ios naar Santorini Thira vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Ios naar Santorini Thira, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Ios naar Santorini Thira, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Santorini Thira

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Ios naar Santorini Thira. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Ios naar Santorini Thira is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Ios - Santorini Thira prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Hoe de beste prijs te vinden voor Ios naar Santorini Thira verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Ios - Santorini Thira ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Ios naar Santorini Thira route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Ios naar Santorini Thira reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Ios - Santorini Thira is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Alternatieve Routes

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen