Ferry Genua - Olbia

kaart

Ophalen prijsopgave

 • 3 overtochten per week
  9 uur 59 min
 • 3 overtochten per week
  10 uur 30 min

Alternatieve Routes

De Genua - Olbia veerdienst verbindt Italie met Sardinie en wordt momenteel aangeboden door Moby Lines en Tirrenia di Navigazione. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Genua - Olbia, zullen we ook resultaten weergeven voor 6 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Italie naar Sardinie te krijgen voor de beste prijs:

 • Genua - Arbatax
 • Genua - Porto Torres
 • Livorno - Golfo Aranci
 • Livorno - Olbia
 • Piombino - Golfo Aranci
 • Piombino - Olbia

Boek een ferry van Genua naar Olbia met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Genua. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Genua naar Olbia vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Genua naar Olbia, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Genua naar Olbia, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Olbia

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Genua naar Olbia. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Genua naar Olbia is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Genua naar Olbia verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Genua - Olbia ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Genua naar Olbia route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Genua naar Olbia reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Genua - Olbia is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen