Ferry Bergen - Hirtshals

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

  • 6 overtochten per week
    18 uur
    Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Bergen - Hirtshals veerdienst verbindt Noorwegen met Denemarken en wordt momenteel aangeboden door Fjord Line. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Bergen - Hirtshals, zullen we ook resultaten weergeven voor 5 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Noorwegen naar Denemarken te krijgen voor de beste prijs:

  • Kristiansand - Hirtshals
  • Langesund - Hirtshals
  • Larvik - Hirtshals
  • Oslo - Frederikshavn
  • Stavanger - Hirtshals

Boek een ferry van Bergen naar Hirtshals met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Bergen. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Bergen naar Hirtshals vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Bergen naar Hirtshals, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Bergen naar Hirtshals, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Hirtshals

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Bergen naar Hirtshals. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Bergen naar Hirtshals is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Bergen - Hirtshals prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Bergen naar Hirtshals verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Bergen - Hirtshals ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Bergen naar Hirtshals route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Bergen naar Hirtshals reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Bergen - Hirtshals is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen