Ferry Bari - Durres

kaart

Ophalen prijsopgave

 • 7 overtochten per week
  7 uur
  Geef prijs aan
 • Adria Ferries (Freight) beheert ferry overtochten op de route Bari - Durres
  1-overtochten dagelijks
  8 uur
  Geef prijs aan
 • 1-overtochten dagelijks
  8 uur 45 min
  Geef prijs aan
 • 1-overtochten dagelijks
  9 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Bari - Durres veerdienst verbindt Italie met Albanie en wordt momenteel aangeboden door Adria Ferries, Grandi Navi Veloci en Ventouris Ferries. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Bari - Durres, zullen we ook resultaten weergeven voor Ancona - Durres, Brindisi - Saranda en Brindisi - Vlore om u op het beste moment van Italie naar Albanie te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Bari naar Durres met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Bari. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Bari naar Durres vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Bari naar Durres, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Bari naar Durres, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Durres

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Bari naar Durres. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Bari naar Durres is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Bari naar Durres verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Bari - Durres ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Bari naar Durres route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Bari naar Durres reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Bari - Durres is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen