European Seaways veerboot

European Seaways
kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Reserveer uw ferry tickets nu online op AFerry en geniet van een onvergetelijke reis aan boord van één van de comfortabele European Seaways schepen. European Seaways verzorgt snelle en comfortabele ferry overtochten naar Griekenland en Italie. Een European Seaways ferry biedt verschillende faciliteiten en activiteiten geschikt voor iedere leeftijdsgroep. Om eenvoudig prijzen en routes van de European Seaways te vergelijken kunt u gebruik maken van het bovenstaande prijsvergelijkingssysteem. Boek European Seaways ferry overtochten naar Brindisi , Corfu en Igoumenitsa. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van European Seaways bovendien met tot 13 andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen - inclusief Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Agoudimos, ANEK Superfast en Blue Star Ferries.

Welke route u ook kiest met European Seaways reist u in alle comfort wetende dat u een geweldige deal krijgt bij AFerry.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen minstens 2 uur voor vertrek in te checken met.

routes:
8
Kortste oversteek:
Igoemenitsa - Korfoe
1 uur
Meest populaire route:

European Seaways Routes

Speciale aanbieding

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met European Seaways veerboot

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen