veerboot Esbjerg

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Boek een ticket voor de veerboot van Esbjerg in Denemarken naar de haven van Harwich in Engeland met de veerbootmaatschappij DFDS Seaways. Boek uw tickets vanuit de haven van Esbjerg naar Oost-Anglia online.
Boek online een veerboot van Esbjerg met AFerry.be. Vraag nu online de prijs op voor uw overtocht vanuit de haven van Esbjerg.

Speciale aanbieding

  • veerboot Esbjerg
  • veerboot Esbjerg
  • veerboot Esbjerg
Esbjerg, bekend vanwege het maritime erfgoed, is een van de jongste steden in Denemarken, gesticht 130 jaar geleden.
Behalve het populaire visserij en maritieme Museum met openluchttentoonstellingen, aquarium en "sealarium" heeft Esbjerg nog veel meer te bieden. Geniet van de hedendaagse kunst in het Esbjerg Kunst Museum - vergeet vooral niet de prachtige amber kunstvoorwerpen in het belangrijkste museum in Esbjerg. De mooie stranden in het gebied vormen een perfecte harmonie met de cafe's en restaurants in het bloeiende centrum van Esbjerg.

De veerboothaven van Esbjerg, de westelijke toegangspoort tot Denemarken, ligt aan de Noordzee. Er gaan geregelde veerdiensten naar het nabijgelegen eiland Fano, terwijl DFDS Seaways veerdiensten verzorgt naar Harwich in Groot-Brittanie.

DFDS Seaways, dat staat voor `Det Forenede Dampskibs-Selskab,' is een Deense veerbootmaatschappij met het hoofdkantoor in Denemarken in Kopenhagen. De maatschappij vaart al meer dan 130 jaar en heeft d

Esbjerg Kaart

Bekijk map

Havenadres

DFDS

Dokvej 3, DK-6700, Esbjerg, Denmark

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen