veerboot Engeland

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Veerboot routes naar Engeland

Speciale aanbieding

Boek een veerboot naar Engeland op AFerry.be. Boek een veerboot naar Engeland met Brittany Ferries, Norfolkline, Eurotunnel, SpeedFerries, Irish Ferries, P&O Ferries, Sea France of Stena Line with AFerry.be. Op AFerry.be kunt u een veerboot naar Engeland snel, veilig en tegen de laagste prijzen boeken. Neem een kijkje op AFerry.be voor een overzicht van al onze overtochten van en naar Engeland.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Calais - Dover
(P&O Ferries)
€ 155
  • Geboekt: maandag 14 september 2020
  • Reizen: vrijdag 2 oktober 2020 - zondag 4 oktober 2020
  • Auto + 2
Calais - Dover
(DFDS Seaways)
€ 221
  • Geboekt: zondag 30 augustus 2020
  • Reizen: zondag 11 oktober 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 1
Calais - Folkestone
(EuroTunnel)
€ 304
  • Geboekt: maandag 14 september 2020
  • Reizen: zondag 27 september 2020 - zondag 11 oktober 2020
  • Auto + 4
Overweegt u om een veerboot naar Engeland te boeken? Begrijpelijk, aangezien dit land van thee en bier, ook een land is met een enorm erfgoed en traditie, stijl en cultuur. Er valt zo veel te ontdekken in dit land met zijn historische steden, indrukwekkende heidegronden, unieke theatershows, landwegen en de typisch Engelse tuinen. AFerry.be brengt u rechtstreeks naar vele delen van dit land.

Een veerboot naar Engeland aankomend in Dover, Newhaven, Portsmouth, Plymouth en ga maar door brengt u naar het Zuiden van Engeland: "Land of Heritage" van Dover aan de OOstkust met zijn bekende witte klippen naar "Land`s End" in het Westen. Volg de rivier de Theems van London door Buckinghamshire, Oxfordshire, Berkshire en de universiteitsstad Oxford. Bewandel de paden langs de kust van Devon en Cornwall, of onderzoek de door de wind gestriemde heidegronden met de rotspieken en verrukkelijke wilde pony's, en vergeet niet St Ives te bezoeken, het florerende kunstliefhebbers resort.

Ontdek verder landinw

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen