veerboot Durres

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Durres Routes

Boek online ferries vanuit Durres op AFerry. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om ferries vanuit Durres te boeken zoals speciale aanbiedingen voor Durres - Bari ferries en een overzicht van de voordeligste tarieven voor Durres ferry overtochten.

Boek vandaag nog veilig en vertrouwd online ferries vanuit Durres in Albanië naar Bari en Ancona in Italië. Ferry overtochten vanuit Durres worden verzorgd door de ferrymaatschappij Adria Ferries en Ventouris Ferries.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Bari - Durres
(Grandi Navi Veloci)
€ 295
  • Geboekt: donderdag 13 augustus 2020
  • Reizen: zaterdag 15 augustus 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 4

Speciale aanbieding

  • veerboot Durres
  • veerboot Durres
  • veerboot Durres

Ferries Durres

Adria Ferries en Ventouris Ferries bieden tegen zeer voordelige tarieven tickets aan voor ferries vanuit Durres. Boek nu eenvoudig en veilig online de voordeligste tarieven op AFerry. Aferry.nl biedt u de mogelijkheid aan om een kijkje te nemen naar de geplande overtochten hieronder, vergelijk prijzen en vindt de reis die bij u past.

Ferry haven Durres

De ferry haven van Durres ligt in het centrum van de stad aan de Baai van Durres op ongeveer 39 km van Tirana, de hoofdstad van Albanië. De haven van Durres is de grootste haven in Albanië.

De recente bouw van een autosnelweg tussen Durres en Tirana heeft de reistijd tussen beiden steden verminderd tot slechts 30 minuten. Tirana is vanuit Durres ook makkelijk per trein te bereiken.

Durres, voorheen Durrazzo geheten, is een van de oudste steden van Albanië. Het is de tweede stad van Albanië en tevens de hoofdstad van de prefectuur Durres en het daarin gelegen district Durres.

Door de geschiedenis heen heeft Durres vele bezetters gekend. Durres werd overheerst door Grieken (Epidamnus) en Romeinen (Dyrrhachium) en later door Noormannen, Venetianen, Turken en Italianen.

Durres is een prachtige oude havenstad met veel bezienswaardigheden uit het verleden. Bij Durres ligt onder meer het grootste amfitheater van de hele Balkan regio. Dit werd gebouwd ten tijde van keizer Hadrianus en was bedoeld voor gladiatorengevechten.

In Durres zijn veel parken en bloementuinen. Het openluchttheater is gebouwd op een van de heuvels van de stad. De belangrijkste recreatiegebieden van Durres zijn het strand van Durres en het strand van Currilave, waar zowel de lokale bevolking als toeristen genieten van de mooie zandstranden en het heldere water van de Adriatische Zee.

Ferry haven Durres faciliteiten

De ferry haven van Durres ligt in het centrum van de stad en is makkelijk per bus en taxi te bereiken. De ferry terminal heeft verschillende voorzieiningen zoals een informatiekiosk voor toeristen en parkeerfaciliteiten.

Ferry haven Durres routebeschrijving

Per Auto

Vanuit Tirana: neem de snelweg E852/SH3 en volg deze ongeveer 12 km en rij dan de SH2 op de borden richting Durres volgend.

Vanuit het noordwesten: volg de E762/SH1 en vervolgens de SH2 richting Durres.

Vanuit het zuidwesten: neem de SH4 richting het noordwesten, neem de afslag TIRAN/RINAS en rij de SH2 op en volg deze ongeveer 18 km en neem dan de afslag. Neem bij de eerste rontonde de tweede afslag, bij de tweede rontonde de eerste afslag en rij de E852/SH3 op. Bij de derde rontonde neemt u de tweede afslag om de SH2 richting Durres op te rijden. Na 17 km bereikt u Durres.

Durres Kaart

Bekijk map

Havenadres

Adria Ferries

Kapitenerija e Portit, L Nr 1 Rruga Tregtare, Durres, Albania

Adriatica Traghetti

Kapitenerija e Portit, L Nr 1 Rruga Tregtare, Durres, Albania

European Seaways

Kapitenerija e Portit, L Nr 1 Rruga Tregtare, Durres, Albania

Grandi Navi Veloci

Kapitenerija e Portit, L Nr 1 Rruga Tregtare, , Albania

Tirrenia di Navigazione

Kapitenerija e Portit, L Nr 1 Rruga Tregtare, Durres, Albania

Venezia

Kapitenerija e Portit, L Nr 1 Rruga Tregtare, Durres, Albania

Ventouris Ferries

Kapitenerija e Portit, L Nr 1 Rruga Tregtare, Durres, Albania

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen