veerboot Dun Laoghaire

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek een ticket voor de veerboot van Dun Laoghairein Ierland naar de haven Holyhead met Stena Lines.
Boek online een veerboot van Dun Laoghaire met AFerry.be.
  • veerboot Dun Laoghaire
  • veerboot Dun Laoghaire
  • veerboot Dun Laoghaire
De veerbootterminal in Dun Laoghaire is een van de belangrijkste toegangspoorten tot Ierland vanuit het Verenigd Koninkrijk. Na lange besprekingen en de aankondiging van Stena Line Sealink om een HSS op deze route in te zetten, werd het besluit genomen om de terminal te herbouwen.

Dun Laoghaire is een grote stad en zeehaven aan de voet van de heuvels van het Dublin gebergte in Ierland. Dun Laoghaire ligt aan de kust op ong. 11 km ten zuiden van Dublin, de hoofdstad van Ierland. Dun Laoghaire heeft een mooie veerboothaven en is de perfecte plaats om uw reis door Ierland te beginnen of te beeindigen.

Dun Laoghaire is vermoedelijk de oudste stad in Ierland. Het is in de 5de eeuw vernoemd naar de stichter van de stad, Koning Laoghaire. Hij gebruikte dit gebied als zeefort (Dun) om van hieruit de invallen in Frankrijk en Groot-Brittanie te beginnen.

In de zomermaanden (van Juni tot September) zijn er bijna elke week festivals in Dun Laoghaire. Ook in de herfst en in de wintermaanden zijn er

Dun Laoghaire Kaart

Bekijk map

Havenadres

Stena Line

The Ferry Terminal, St Michaels Wharf, Dun Laoghaire Harbour(It is about twelve kilometres south of Dublin city centre), Dun Laoghaire, County Dublin, Republic of Ireland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen