veerboot Duitsland

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Veerboot routes naar Duitsland

Speciale aanbieding

Deze pagina bevat informatie over boekingen van ferries van en naar Duitsland, speciale aanbiedingen, dienstregeling

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Trelleborg - Rostock
(Stena Line)
€ 132
  • Geboekt: maandag 5 oktober 2020
  • Reizen: zaterdag 24 oktober 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2
Trelleborg - Rostock
(TT-Line)
€ 125
  • Geboekt: dinsdag 20 oktober 2020
  • Reizen: zaterdag 19 december 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2
Malmo - Travemünde
(Finnlines)
€ 61
  • Geboekt: donderdag 8 oktober 2020
  • Reizen: zaterdag 24 oktober 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2

Duitsland

Bezoek voor uw ferry overtocht naar Duitsland AFerry. Hier vindt u een overzicht van veerdiensten naar Duitsland vanuit Denemarken, Zweden en Finland. Duitsland als vakantiebestemming heeft u meer te bieden dan u misschien zou denken. Van gezellige riviercruises op de Rijn, het traditionele Oktoberfest, de Kerstmarkten of het snowboarden in de Alpen, in Duitsland vindt iedereen wel iets naar zijn gading. Waar u ook heen gaat, u zult overal prachtige steden, gezellige dorpjes en indrukwekkende landschappen ontdekken.

In Hamburg kunt u de beroemde Reeperbahn en de wijk St. Pauli bezoeken, genieten van een cruise langs de kanalen of relaxen in een van de vele parken in de stad. Verder naar het zuiden ligt Munchen met zijn Alpenkarakter en Mediterrane verve. In de stad vindt u verschillende Biergarten voor een verkoelend drankje en natuurlijk ook haute cuisine restaurants, opera's en nog veel en veel meer.

Reizen in Duitsland

Vanaf 1 Oktober 2008 is het voor alle automobilisten in Duitsland verplicht om een milieuvignet te voeren. Ook buitenlandse toeristen moeten een milieusticker op de auto hebben. Auto's zonder milieuvignet lopen het risico om te worden beboet. U kunt het vignet online kopen. Klik HIER voor meer informatie.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen