veerboot Duitsland

kaart

Ophalen prijsopgave

Veerboot routes naar Duitsland

Deze pagina bevat informatie over boekingen van ferries van en naar Duitsland, speciale aanbiedingen, dienstregeling

Speciale aanbieding

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Oslo - Kiel
(Color Line)
€ 835
  • Geboekt: dinsdag 14 januari 2020
  • Reizen: vrijdag 14 augustus 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2
Malmo - Travemünde
(Finnlines)
€ 60
  • Geboekt: woensdag 15 januari 2020
  • Reizen: woensdag 15 juli 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2

Duitsland

Bezoek voor uw ferry overtocht naar Duitsland AFerry. Hier vindt u een overzicht van veerdiensten naar Duitsland vanuit Denemarken, Zweden en Finland. Duitsland als vakantiebestemming heeft u meer te bieden dan u misschien zou denken. Van gezellige riviercruises op de Rijn, het traditionele Oktoberfest, de Kerstmarkten of het snowboarden in de Alpen, in Duitsland vindt iedereen wel iets naar zijn gading. Waar u ook heen gaat, u zult overal prachtige steden, gezellige dorpjes en indrukwekkende landschappen ontdekken.

In Hamburg kunt u de beroemde Reeperbahn en de wijk St. Pauli bezoeken, genieten van een cruise langs de kanalen of relaxen in een van de vele parken in de stad. Verder naar het zuiden ligt Munchen met zijn Alpenkarakter en Mediterrane verve. In de stad vindt u verschillende Biergarten voor een verkoelend drankje en natuurlijk ook haute cuisine restaurants, opera's en nog veel en veel meer.

Reizen in Duitsland

Vanaf 1 Oktober 2008 is het voor alle automobilisten in Duitsland verplicht om een milieuvignet te voeren. Ook buitenlandse toeristen moeten een milieusticker op de auto hebben. Auto's zonder milieuvignet lopen het risico om te worden beboet. U kunt het vignet online kopen. Klik HIER voor meer informatie.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen