Dubrovnik Boten

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Dubrovnik Routes

Ferry haven Dubrovnik

De ferry haven van Dubrovnik heeft door de tijd heen altijd een belangrijke rol gespeeld in de maritieme handel en vormt dan ook de basis voor de groei en welvaart van de stad. Dubrovnik ligt in het zuiden van Kroatië en heeft een prachtig historisch stadscentrum dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Dubrovnik wordt wel de Parel van de Adriatische Zee genoemd vanwege de helder blauwe zee, adembenemende zichten en de prachtige zandstranden.

De stad is rijk aan prachtige architectuur schatten en beeldhouwwerken. Binnen de stadsmuren van Dubrovnik vindt u mooie paleizen, talrijke kerken, interessante musea en monumenten.

Speciale aanbieding

  • Dubrovnik Boten
  • Dubrovnik Boten
  • Dubrovnik Boten

Ferry haven Dubrovnik routebeschrijvingPer Bus
Dubrovnik beschikt over een goed netwerk van stadsbussen en regionale bussen. Ieder uur rijden er bussen naar Split (reistijd 4½ uur) en dagelijks gaan er bussen naar Sarajevo in Bosnië en Kotor in Montenegro. Het busstation ligt in Kantafig in het noorden van de stad.

Boek online uw ferry overtocht naar Dubrovnik op AFerry.

Dubrovnik Kaart

Bekijk map

Havenadres

Jadrolinija

Obala Ivana Pavla II, Dubrovnik, Croatia, Croatia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen