veerboot Dublin

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Dublin Routes

Ferry haven Dublin

Boek uw ferry overtocht tussen Dublin in Ierland en de ferry haven van Holyhead, Liverpool en Liverpool Birkenhead in Engeland en Douglas op het eiland Man (Isle of Man) met de veerbootmaatschappij P&O Irish Sea Ferries, Irish Ferries, Stena Line, Norfolkline Irish Sea en Isle of Man Steam Packet Company op AFerry.

De ferry haven van Dublin is de grootste en drukste haven van Ierland. De ferry haven ligt op ongeveer 3.5 km van het stadscentrum van Dublin.

Miljoenen passagiers passeren jaarlijks de ferry haven van Dublin op weg naar Holyhead, Liverpool, Liverpool Birkenhead en Douglas.

Dublin is de hoofdstad van Ierland en de hoofdstad van county Dublin in de provincie Leinster. De stad ligt halverwege de oostkust van het eiland en wordt van oost naar west doorsneden door de rivier de Liffey.

Dublin is gesticht rond 988 door de Vikingen. Het is inmiddels uitgegroeid tot een wereldstad met meer dan 1 miljoen inwoners. Dublin is een bruisende stad waar ieder wel wat naar zijn/haar gading vindt. Dublin is makkelijk te voet ter verkennen, aangezien het centrum niet al te groot is. Bezienswaardigheden in Dublin zijn onder meer het Nationaal Museum, de twee kathedralen en de "Dublin Castle". 's Avonds kunt u ontspannen in een van de gezellige pubs, cafe's of restaurants in het bekende Temple Bar District.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Holyhead - Dublin
(Stena Line)
€ 245
  • Geboekt: woensdag 12 augustus 2020
  • Reizen: vrijdag 21 augustus 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2

Speciale aanbieding

  • veerboot Dublin
  • veerboot Dublin
  • veerboot Dublin

Ferry haven Dublin faciliteitenDe passagiersterminals in de ferry haven van Dublin zijn uitgerust met tal van faciliteiten. Buiten bij de hoofdterminal zijn tegen betaling (pay and display) parkeermogelijkheden voor zowel kort als lang parkeren.

Ferry haven Dublin routebeschrijvingPer Auto
In Dublin zijn twee ferry terminals. Een in Dun Laoghaire, op zo'n 10 km ten zuiden van het stadscentrum (een 30 min. durende DART treinreis) en een in Dublin zelf. De ferry haven van Dublin kan vanuit het noorden worden bereikt via de M1, vanuit het zuiden via de N11 en vanuit het westen via de N7. De ferry haven ligt net buiten het stadscentrum en staat goed aangegeven. Volg vanaf de O'Connell brug de kaden in het stadscentrum tot het muzikale trefpunt Point Depot, sla vervolgens links af en blijf de weg volgen tot u bij de haven aankomt.

Per Bus
Een lokale bus (nummer 53) rijdt naar de ferry haven van Dublin dat dicht bij het stadscentrum ligt. Busmaatschappij Eireann verzorgt diensten van het centraal busstation in Dublin op Amien Street naar een groot aantal plaatsen in Ierland. Busmaatschappij Dublin verzorgt diensten in Dublin en in de provincie. De Bus Information Office is in O'Connell Street. U kunt daar een dienstregeling kopen en informatie krijgen over treinkaartjes voor forenzen en toeristen. Deze worden in winkels in heel Dublin en in de provincie verkocht.

Per Trein
De DART (Dublin Area Rapid Transport) treinverbindingen brengen u van en naar de ferry haven in Dublin in minder dan een half uur.

Dublin Kaart

Bekijk map

Havenadres

Irish Ferries

Terminal Road South, Dublin City, Dublin 1, Republic of Ireland

P&O Ferries

Terminal 3, Dublin Port, Dublin 1, Republic of Ireland

Isle of Man Steam Packet

Terminal 1, Dublin Port, Terminal Road South, Dublin 1, Republic of Ireland

Stena Line

Terminal 2, Alexandra Road, Dublin 1, Republic of Ireland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen