veerboot Douglas

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Douglas Routes

Speciale aanbieding

Boek een ticket voor de veerboot van Douglas op het Isle of Man naar de haven van Liverpool, Heysham, Dublin en Belfast met de veerbootmaatsschappij SeaCat Ferries. Boek uw veerboottickets voor de overtocht vanuit de haven van Douglas naar Ierland of Groot-Brittanie online.
Boek online een veerboot van Douglas met AFerry.be. Vraag nu online de prijs op voor uw overtocht vanuit de haven van Douglas.
  • veerboot Douglas
  • veerboot Douglas
  • veerboot Douglas
Het koninkrijk van Man is een mystiek eiland gelegen in het geografische centrum van de Britse Eilanden in het midden van de Ierse Zee. Het eiland heeft goede verbindingen met zowel Groot-Brittanie als met Ierland. Er zijn dagelijks afvaarten vanuit de haven van Liverpool, Heysham, Dublin en Belfast. Het eiland is slechts 53 km bij 21 km groot, desalniettemin valt er voldoende te zien op het eiland. Het is een bijzonder eiland met een eigen wettelijk systeem en 's werelds oudste ononderbroken parlement - Tynwald.
De hoofdhaven van Douglas heeft veranderingen doorgemaakt met de bouw van een tweede linkspan. Deze verhoogde passagiers walkway is gebouwd op teruggewonnen land in de jaren 90 om te zorgen voor moderne faciliteiten die voldoen aan de vereisten van de nieuwe conventionele en hogesnelheid roll on - roll of ferries die het eiland aandoen.

Faciliteiten veerboothaven Douglas:
In de haven van Douglas is onder andere een cafeteria en een winkel.

Douglas Kaart

Bekijk map

Havenadres

Isle of Man Steam Packet

Isle of Man Steam Packet Company, Sea Terminal Building, Douglas, IM1 2RF, Isle of Man

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen