veerboot Denia

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Denia Routes

Ferry haven Denia

Boek uw ferry overtocht tussen Denia in Spanje en de ferry haven van Ibiza, San Antonio of Palma op de Balearen Eilanden met de veerbootmaatschappij Balearia op AFerry.

De gemeente Denia (provincie Alicante) beslaat een gebied van 66 vierkante km en heeft meer dan 30.000 inwoners. De stad ligt in het zuidoosten van het Iberische Schiereiland, dichtbij de Kaap van Sant Antoni. Het ligt van alle plaatsen op het Iberische Schiereiland het dichtst bij de Balearen. Bijna dagelijks zijn er afvaarten vanuit de ferry haven naar Palma, Formentera, San Antonio en Ibiza.

De stad Denia ligt aan een natuurlijk ontstane haven aan de voet van de Montgo (753 meter hoog). Op de heuveltop staat een zeer oud kasteel. De haven dient als grens tussen de noordelijke stranden (Les Marines) en de zuidelijke stranden (Les Rotes). Het kasteel, met Arabische overblijfselen, is zeer zeker een bezoek waard, net als de andere monumenten en musea, die zowel de archeologische als de ethnische geschiedenis van de stad belichten. Denia is een toeristische stad en geliefd bij vele nationaliteiten.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Palma de Mallorca - Denia
(Balearia)
€ 52
  • Geboekt: maandag 10 augustus 2020
  • Reizen: donderdag 10 september 2020 (Enkele reis)
  • Motor + 1

Speciale aanbieding

  • veerboot Denia
  • veerboot Denia
  • veerboot Denia
Ferry haven Denia faciliteiten

In de ferry haven van Denia vindt u diverse voorzieningen.

Ferry haven Denia routebeschrijving

Per Auto
De verbindingen naar Denia over land zijn goed zowel via de N-332 als de snelweg A-7. Denia ligt op 95 km afstand van zowel Valencia als Alicante. Beide steden hebben een internationale luchthaven.

Boek nu uw Denia ferry overtocht vertrouwd en veilig online op AFerry.

Denia Kaart

Bekijk map

Havenadres

Balearia

Muelle de la Pansa s/n, Recinto Portuario,, C.P. 03205, Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen