Corralejo Boten

kaart

Ophalen prijsopgave

De haven van Corralejo is gelegen op het Fuerteventura eiland, die deel uitmaakt van de Canarische Eilanden. Vanaf hier kan u gebruik maken van de diensten van Lineas Maritimas Romero en de Fred Olson Express naar de haven van Playa Blanca op het eiland Lanzarote. Op deze pagina vindt u een complete lijst van de dienstregeling tussen de twee havens. Vergelijk prijzen en kies voor het beste wat bij uw wensen past.

Corralejo Routes

  • Corralejo Boten
  • Corralejo Boten
  • Corralejo Boten

Ferries van en naar Corralejo

Lineas Maritimas Romero heeft een modere vloot met veerboten van en naar Corralejo. Terwijl u over het water raast kunt u genieten van adembenemende uitzichten terwijl u geniet van een drankje uit de bar. Op enkele van de boten hebben ze een doorzichtige vloer, zodat u de wonderen van dde onderwater wereld kunt bewonderen.

De vloot van Fred Olsen Express bestaat ultra-modere en snelle veerboten, zodat u de bestemming in recordtijd bereikt. Alle boten zijn uitgerust met een bar, speelplaats voor de kiinderen en televisie. Fred Olson staat erom bekend het beste comfort te leveren aan zijn gasten.

Met AFerry kunt u gemakkelijk deze twee maatschappijen vergelijken om te kijken wat u het beste uitkomt.

Corralejo Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen