veerboot Corfu

kaart

Ophalen prijsopgave

Boek een ticket voor de veerboot naar Corfu in Griekenland vanuit de een haven in Italie met de veerbootmaatschappij Anek Lines, Minoan Lines, Superfast Ferries of HML ferries. Boek een overtocht vanuit de Italiaanse havens Ancona, Venetie, Bari, Brindisi of Patras naar de haven van Corfu .
Boek online een veerboot naar Corfu met AFerry.be. Vraag nu online de prijs op voor uw overtocht vanuit de haven vanr Corfu.

Corfu Routes

  • veerboot Corfu
  • veerboot Corfu
  • veerboot Corfu
Corfu is een van de Ionische eilanden, die op een aantal zeemijlen van de haven van Igoumenitsa en van de haven van Patras liggen.Corfu, gelegen voor de westkust van Griekenland, staat bekend om zijn prachtige en gevarieerde landschap met mooie stranden, glooiende heuvels en geurige boomgaarden. Als de hoofdhaven van het "Smaragdgroene Eiland" binnenvaart, zult u de verdediginswerken van de stad zien die aan beide kanten van de haven liggen. De haven van de stad Corfu (Kérkira) is een labyrinth van middeleeuws geplaveide straatjes waar u een uitgebreide selectie van winkels en diensten zult vinden. Ferries verbinden de stad met bestemmingen in Italie en andere regio's in Griekenland.
De veerboothaven van Corfu ligt aan de oostelijke kant van het het eiland Kerkira (Corfu), en biedt tientalle bootverbindigen naar Bari (Italie), Brindisi (Italie) en Venetie (Italie). In de oude haven van Corfu en in de oude stad zijn talrijke taverna's te vinden.
Alle ferries zijn goed toegankelijk

Corfu Kaart

Bekijk map

Havenadres