veerboot Civitavecchia

kaart

Ophalen prijsopgave

Boek een veerboot van Civitavecchia naar de Italiaanse havens op Sicilie, Olbia en Golfo Aranci op Sardinie. Boek een veerboot van Civitavecchia met Grandi Navi Veloci, Moby Lines of Corsica/Sardinia Ferries met AFerry.be. Boek een Civitavecchia Ferry met AFerry.be.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Tunis - Civitavecchia
(Grimaldi Lines)
€ 79,4
  • Geboekt: zaterdag 6 juli 2019
  • Reizen: dinsdag 30 juli 2019 (Enkele reis)
  • Auto + 1

Civitavecchia Routes

  • veerboot Civitavecchia
  • veerboot Civitavecchia
  • veerboot Civitavecchia
Routebeschrijving

Grandi Navi Veloci
Komend vanuit het Noorden: u verlaat de SS1 (State Road 1) Aurelia en neemt de afrit Civitavecchia - Orte (autosnelwegverbinding) richting Porto (ong. 8 km). U bereikt Largo della Pace. Rechtsdaarvan vindt u de toegang (Vespucci) tot de haven.
Komend uit het Zuiden: nadat u de autosnelweg heeft verlaten bij de toldoorgang "Civitavecchia SUD", gaat u naar rechts en rijdt de SS Aurelia op richting Civitavecchia. Eenmaal aangekomen bij de tweede groep stoplichten, houdt u links aan en neemt de Viale della Vittoria, die naar de Viale Garibaldi promenade leidt. Aan het eind daarvan is is de toegang (Fortezza) tot de haven. Rij het haventerrein op en rij rechtdoor tot u bij de Vespucci toegang komt. Vanaf daar volgt u "Banchine Commerciali" (Handelskades) borden. Het inschepen is op kade nr. 12 achter het gebouw van de haven autoriteiten en douane.

Moby Lines
Calati Laurenti: komend vanuit het Noorden: S.S.1 Aurella richting Civita

Civitavecchia Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen