veerboot Chania

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Chania Routes

Boek een ticket voor de veerboot van Chaniaop het eiland Kreta in de Egeische Zee naar Pireaus op het vasteland van Griekenland. Boek een veerboot van Chania met de veerbootmaatschappij ANEK Lines vanuit de Kretenzische haven van Chania naar Piraeus online.


Boek online een veerboot van Chania met AFerry.be. Vraag nu online de prijs op voor de overtocht vanuit de haven van Chania.

Speciale aanbieding

  • veerboot Chania
  • veerboot Chania
  • veerboot Chania
Chania is de belangrijkste stad in het Westen van Kreta. Het is na Heraklion, qua bevolking, de grootste stad op Kreta. Het eerste wat de bezoeker ziet, als de boot de haven van Chania nadert, is de Ventiaanse haven en het fort, dat door de eeuwen heen overanderd is gebleven. De veerdienst vanuit Chania verbindt het eiland met het vasteland van Griekenland en met een aantal eilanden in de Egeische Zee, zoals Kythira, Antikythira en met Kalamata en Gythion op de Peloponessus.
De veerbootmaatschappij die veerdienst vanuit de haven van Chania exploiteert is Anek Lines, opgericht in de jaren 60 door Kretenzers die een betere en veiligere verbinding van/naar het vasteland van Griekenland wilden en dan met name naar de haven Piraeus. Er is dagelijks een vertrek van/naar Chania van/naar de haven Pireus. OOk vanuit de haven van Rethymon en Heraklion en vice versa zijn er geregelde diensten naar de haven Pireus, geexploiteerd door ANEK Lines.

De Griekse veerbootmaatschappij ANEK Lines biedt veerdi

Chania Kaart

Bekijk map

Havenadres

ANEK Superfast

Souda Port, Chania, Crete

Blue Star Ferries

Souda Port, Chania, Crete

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen