veerboot Ceuta

kaart
  • Vergelijk tijden en prijzen voor Ceuta

    Vind de beste tarieven op AFerry

  • Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

veerboot Ceuta - - € 229

Ferry haven Ceuta

Boek uw ferry overtocht tussen Ceuta in Marokko en de ferry haven van Algeciras in Spanje met de veerbootmaatschappij Acciona Trasmediterranea en Balearia op AFerry.

Er varen dagelijks meerdere ferries tussen de ferry haven van Ceuta en Algeciras. Ongeveer ieder uur vertrekt er een fast ferry vanuit Algeciras over de Straat van Gibraltar naar Ceuta. De ferry overtocht Algeciras - Ceuta duurt ongeveer 40 minuten.

Ceuta is een Spaanse enclave in het noordelijkste puntje van Marokko. Hier komen twee continenten samen, twee zeeën en vier culturen. Christenen, moslims, joden en hindoes leven allemaal naast elkaar in perfecte harmonie. Hier vindt u het beste van alle culturen, van gastronomie tot festiviteiten. De strategische ligging heeft het tot een ontmoetingspunt gemaakt voor verschillende culturen, die allemaal hun stempel hebben gedrukt op dit gebied. U kunt al wandelend langs de monumenten van de stad, de kerken, de kathedraal en meerdere moskeeën uw tijd doorbrengen.

Ceuta heeft een aangenaam Mediterraan klimaat met een gemiddelde temperatuur van 20° en 300 zonnige dagen per jaar, wat het tot een ideale vakantiebestemming maakt het hele jaar door. Aangezien bij Ceuta de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan elkaar ontmoeten, kunnen alle soorten watersporten hier beoefend worden, alsmede strandrecreatie.

Bewoners korting

Als u een inwoner bent van de Balearen, de Canarische Eilanden, Ceuta en Melilla, en reist met Acciona Trasmediterránea, kunt u gebruik maken van de bewoners korting en 50% besparen. Vergeet niet dat u een bewijs van identificatie en bevestiging van uw verblijfsstatus aan moet kunnen tonen. Niet voldoen aan deze eis zal het ticket ongeldig op een korting maken en moet een nieuwe in de haven kopen.

Ferry haven Ceuta faciliteitenU vindt tal van voorzieningen in de ferry haven van Ceuta.

Ferry haven Ceuta routebeschrijvingPer Auto
De ferry haven van Ceuta is eenvoudig per auto bereikbaar.

Boek nu uw ferry ticket voor uw Ceuta ferry overtocht online op AFerry en vaar naar Ceuta vanuit de ferry haven van Algeciras met de veerbootmaatschappij Acciona Trasmediterranea (Trasmed) of Balearia.

Ceuta Kaart

Bekijk map

Havenadres