Cavo Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Cavo Routes

Speciale aanbieding

Veerboten van Cavo worden verzogd door Toremar Ferries. Op deze pagina vindt u alle dienstregelingen en de beste aanbiedingen voor uw reis naar Cavo

  • Cavo Boten
  • Cavo Boten
  • Cavo Boten

Cavo haven faciliteiten

De faciliteiten op de haven van Cavo zijn standaard, maar alle noodzakelijke faciliteiten kunt in vinden in het dorpje wat slechts een kleine wandeling van u verwijderd is.

Over Cavo

De haven van Cavo is gelegen in noord oosten van het Elba, het eiland dicht bij Livorno. Het kleine dorpje Cavo heeft enkele restaurants en er zijn ruïnes te vinden van een Romeinse villa die op loopafstand te vinden zijn.

Het eiland Elba staat bekend om zijn geschiedenis, het was het eiland waar Napoleon verbleef nadat hij uit zijn macht was gezet. Wat minder bekend is, maar zeker niet minder leuk, is het heerlijke voedsel. Het eiland staat bekend om zijn vele broden wat geserveerd wordt met allerlei variaties van vis.

Cavo Kaart

Bekijk map

Havenadres

Toremar

Cavo, 57038, Rio Marina, Leghorn, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen