veerboot Casamicciola

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Casamicciola Routes

Speciale aanbieding

Boek een ticket voor de veerboot naar Casamicciola met AFerry.be. Boek uw veerboot naar Casamicciola vanuit de haven van Ponza of Ventotene. Boek een Casamicciola met de veerbootmaatschappij SNAV.
Op AFerry.be vindt u de laagste prijzen en kunt u uw ticket gemakkelijk, veiling en in real time boeken.
  • veerboot Casamicciola
  • veerboot Casamicciola
  • veerboot Casamicciola
De stad Casamicciola Terme is beroemd vanwege de thermische bronnen. Het heeft ook een grote commerciele toeristische haven (nog niet afgebouwd). Deze haven zal in de toekomst een alternatief voor de haven van Ischia worden. De stad beslaat een gebied van 5, 60 vierkante km en heeft 6850 inwoners (1991). Het hoogste punt ligt op 327 meter hoogte. Casamicciola Terme omvat de dorpen Maio, Gran Sentinella, Bagni, Marina en Perrone. Casamicciola betekent ook zee, met een lange promenade langs het water van Perrone tot Lacco Ameno. De haven bestaat uit een lange kade waar autoveerdiensten aanleggen. Kleine watervliegtuigen, die het eiland verbinden met het vasteland, landen hier dichtbij.

Casamicciola Kaart

Bekijk map

Havenadres

Medmar

Piazza Marina 1, 80074 Casamicciola Terme, Ischia

SNAV

Piazza Marina 1, 80074 Casamicciola Terme, Ischia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen