Capraia Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Capraia Routes

Speciale aanbieding

Capraia is het meest noordwest liggende eiland van de eilandengroep Toscaanse Archipel. Gelegen aan de Italiaanse kust tussen Toscane en Corsica. Veerboten van Capraia varen naar het vaste land van Italië, om precies te zijn: Livorno. Op deze pagina vindt u vertrektijden en andere nuttige informatie over uw reis. U kan meer lezen over dit prachtige gebied of direct een ferry ticket boeken.

  • Capraia Boten
  • Capraia Boten
  • Capraia Boten

Ferries van en naar Capraia

Toremar Ferries is opgericht in 1976. Vandaag de dag is het een zeer succesvolle maatschappij, met jaarlijks meer dan 2 miljoen passagiers op hun vloot. De floot van Toremar Ferries bestaat uit acht moderne en comfortabele schepen. Aan boord is er air conditioning zijn er roltrappen. De meeste boten beschikken over een mooie bar en enkele winkels. Voor ouders met jonge kinderen zijn de speelplekken een aangename toevoeging om heerlijk tot rust te komen.

Capraia Kaart

Bekijk map

Havenadres

Toremar

Via Assunzione, 44 57032, Porto LI, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen