veerboot Calvi

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek een ticket voor de veerboot naar Calvi van de haven van Savona of Nice met Corsica Ferries, of van Marseille en Nice met SNCM of Corsica Ferries.
Boek online een veerboot naar Calvi met AFerry.be. Vraag nu online uw prijs op voor de overtocht vanuit Calvi op Corsica.
  • veerboot Calvi
  • veerboot Calvi
  • veerboot Calvi
De stad Calvi wordt gedomineerd door de imposante citadel. In de citadel liggen vele schatten die u zult ontdekken als u wandelt door de steegjes en over de met keien bestraatte weggetjes. Calvi, oorspronkelijke een klein vissersplaatsje, is historisch altijd van belang geweest. Eens bezet door de Genoesen, wordt aangenomen dat het de geboorteplaats is van Christopher Columbus. Het is nog steeds de hoofdstad van de Balagne regio, een van de meest welvarende gebieden van Corsica. De omringende heuvels en bergen creeren een natuurlijk amfitheater, dat de`Tuin van Corsica' wordt genoemd. Calvi heeft een strand van fijn wit zand, 6 km lang, naast de oude haven en de oude stad. Het is een van de mooiste stranden, langzaamaflopend, op het eiland. U kunt hier veilig zwemmen in het ondiepe, turquoise-blauwe water. U kunt verschillende watersporten beoefenen in deze perfecte omgeving, zoals windsurfen, duiken, jet-skien, zeilen, water-skien en paragliden.

Het eiland rond
Er gaan geregeld bussen e

Calvi Kaart

Bekijk map

Havenadres

Corsica-Sardinia Ferries

Port de Commerce, Quai Landry, 20260 Calvi, Corsica

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen