Caledonian Macbrayne (CalMac Ferry)

Caledonian Macbrayne
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

De ferries van CalMac, ookwel Caledonian MacBrayne Hebridean & Clyde Ferries, brengen u naar Oban, Craignure, Mallaig, Armadale en Brodick in Schotland. Naast deze Schotse eilanden varen ze ook naar kleinere eilanden en natuurlijk naar het Schotse vaste land.

Op deze pagina vindt u de dienstregelingen en speciale aanbiedingen van CalMac Ferries. U kan prijzen vergelijken van verschillende overtochten en direct boeken. Tevens staan er verschillende alternatieven op deze pagina zodat u eventueel kan kijken naar alternatieven die beter bij uw wensen passen.

Overzicht

Check-in informatie

Inchecken sluit voor:Voertuigen: 60 minuten voor vertrek.Voetpassagiers: 30 minuten voor vertrek.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Caledonian Macbrayne Routes

  Aan boord bij CalMac

  CalMac Ferries heeft een vloot van 21 schepen. De vloot bestaat uit grote cruise schepen voor de lange routes en uiteraard kleinere milieuvriendelijke hybride boten voor routes naar kleinere eilanden. Afhankelijk van de route die u vaart wordt de boot bepaald. Elke boot beschikt uiteraard over verschillende faciliteiten, boten voor kortere routes beschikken over minder faciliteiten dan de grote cruise schepen.

  Eten is een belangrijk onderdeel van het assortiment aan boord van de boten van CalMac. In Mariners Cafetaria heeft u een uitgebreid assortiment waaruit u kan kiezen. Elk gerecht is gemaakt met lokale ingredienten van schotland en omgevende eilanden die CalMac met elkaar verbind.

  Aan boord zijn uiteraard ook winkels te vinden met speciale souvenirs. Daarnaast kunt u boeken, muziek en tijdschiften halen zodat u zich tijdens de overtocht niet hoeft te vervelen. Het grootste deel van het assortiment wordt aangeleverd door lokale leveranciers, de souvenirs zijn hierdoor altijd lokaal en kunnen per route verschillen.

  De grotere schepen beschikken over televisies en lounges. Op een mooie dag kan je in de lounge genieten van een prachtig uitzicht over de zee en de kustlijn. De lounges met televisies zijn ideaal voor een regenachtige dag waarbij de kinderen vermaakt moeten worden.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen