veerboot Cairnryan

  • Vergelijk tijden en prijzen voor Cairnryan

    Vind de beste tarieven op AFerry

  • Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Veerboot Cairnryan - Prijzen vanaf 313 €

Boek een ticket voor de veerboot van Cairnryan in Schotland naar Larne met P&O Irish Sea Ferries. Boek online een ticket voor de veerboot van Cairnryan met AFerry.be.

Cairnryan is een klein dorpje dat de Lochryan overziet. Tegenwoordig staat het bekend om de grote moderne veerboothaven, gexploiteerd door P&O Irish Sea Ferries. De haven verbindt Schotland met de veerboothaven Larne in Noord-Ierland. De haven van Cairnryan is van vitaal belang geweest in de de maritieme geschiedenis.
Een van de redenen voor P&O Ferries om een een roll-on roll-off terminal te bouwen in de jaren 70 is geweest dat Cairnryan dichterbij Noord-Ierland ligt over zee dan Stranraer, hiermee een kortere overzeese route aanbiedend naar de haven van Larne. Onlangs heeft een andere belangrijke veerbootmaatschappij, Stena Lines, aangekondigd dat ook zij plannen heeft om gebruik te gaan maken van de haven in Cairnryan ipv Stranraer

P&O Irish Sea Ferries exploiteert een hoge kwaliteit passagiersdienst vanuit de haven van Cairnryan naar Larne, de korste en snelste overtocht tussen Ierland en Groot-Brittanie. Er gaan zowel hogesnelheid ferries als conventionele ferries.

De haven van Cair

Cairnryan Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen