veerboot Cadiz

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Cadiz Routes

Boek een veerboot naar Cadiz met AFerry.be. Boek uw ovetocht snel, veilig en tegen de laagste prijzen online met AFerry.be.
Er zijn afvaarten naar Cadiz te boeken van Arrecife, Las Palmas, Santa Cruz de la Palma en Santa Cruz de Tenerife op AFerry.be.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Santa Cruz de Tenerife - Cadiz
(Trasmediterranea)
€ 538
  • Geboekt: vrijdag 24 juli 2020
  • Reizen: zaterdag 15 augustus 2020 (Enkele reis)
  • Kampeerwagen + 1

Speciale aanbieding

  • veerboot Cadiz
  • veerboot Cadiz
  • veerboot Cadiz
De stad Cadiz, hoofdstad van de provincie Andalusie en zetel van een bisschop, is gebouwd op een rotseiland en ligt aan de monding van de Guadalquivir. Rond 1100 v. Chr. is de stad gesticht door de Feneciers onder de naam Gadir ("vesting"). Tegenwoordig telt deze havenstad zo'n 157.000 inwoners. Een 1400 m. lange verkeersbrug verbindt Cadiz met het vasteland. Bezienswaardigheden zijn de neoclassicitische kathedraal en de kapel San Felipe de Neri. De haven van Cadiz is niet alleen im-en exporthaven, maar ook vissers-en passagiershaven. Hiervandaan gaat een veerdienst naar de Canarische eilanden.

Cadiz Kaart

Bekijk map

Havenadres

Trasmediterranea

Estación Marítima Muelle Alfonso XIII, s/n, C.P. 11006, Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen