veerboot Bonifacio

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Boek een ticket voor de veerboot naar Bonifacio op Corsica van de haven van Santa Teresa met de veerbootmaatschappij Moby Lines.
Boek online een veerboot naar Bonifacio met AFerry.be. Vraag nu online de prijs op voor uw overtocht vanuit de haven Bonifacio op Corsica.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Santa Teresa Gallura - Bonifacio
(Moby Lines)
€ 162
  • Geboekt: dinsdag 16 juni 2020
  • Reizen: woensdag 2 september 2020 - woensdag 9 september 2020
  • Auto + 2

Speciale aanbieding

  • veerboot Bonifacio
  • veerboot Bonifacio
  • veerboot Bonifacio
De oorsprong van Bonifacio wordt nergens gespecificeerd, maar het is waarschijnlijk dat het gesticht is tussen 828 en 833 door Boniface, de markies van Toscane, die de stad heeft gedoopt. Net als alle commerciele havens heeft Bonifacio een lange en sociaal bewogen geschiedenis.

Bonifacio was de oorzaak van een conflict tussen Pisa en Genua. Deze twee grote steden streden vurig over deze citadel, niet alleen vanwege de gunstige strategische ligging (militair gezien), maar ook vanwege het havencomplex zonder gelijke op Corsica.

Bonifacio Kaart

Bekijk map

Havenadres

Blu Navy

Quai Sott Portigliola, Bonifacio, Francia, 20169, Bonifacio, Corsica

Moby Lines

Gazano, Porto di Bonifacio, 20169 Bonifacio, Corsica

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen