veerboot Bilbao

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Bilbao Routes

Speciale aanbieding

P&O Ferries heeft onlangs aangekondigd dat op 27 september 2010 de ferry service tussen Bilbao in Spanje en Portsmouth in Engeland zal ophouden te bestaan.

Ferry haven Bilbao

Boek uw ferry overtocht tussen Bilbao in Spanje en de ferry haven van Portsmouth in Zuid-Engeland met de veerbootmaatschappij P&O Ferries op AFerry.

De stad Bilbao heeft de grootste haven van Spanje en is de op vijf na grootste stad. Het ligt in het hart van Baskenland. In Bilbao en omgeving vindt u een groot aantal interessante bezienswaardigheden.

De ferry haven van Bilbao ligt in het midden van de Europese Atlantische kust aan de oostkant van de Baai van Biscaje. De gunstige geografische ligging van de ferry haven van Bilbao zorgt voor een goede verbinding met internationale havens op zowel het Amerikaanse continent als met havens in Noord-Europa.

De haven van Bilbao doet al meer dan 700 jaar dienst als haven en ruim 200 maritime diensten verbinden de haven met meer dan 500 havens wereldwijd. De haven van Bilbao voldoet aan de hoogste capaciteitsvereisten. Het afgelopen jaar zijn meer dan 110.000 mensen de ferry haven van Bilbao gepasseerd.

Het voordeel van een ferry overtocht van Portsmouth naar Bilbao in Noord-Spanje is dat een lange rit door Frankrijk wordt vermeden. Bilbao is een goed vertrekpunt voor uw ontdekkingsreis door Spanje.

Er zijn in Bilbao veel gezellige barretjes en geweldige restaurantjes. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan het kunstmuseum, het Arriaga theater, het Plaza Nueva en het Baskische Museum. Voeg hier de 19de eeuwse sereniteit van de stranden van San Sebastian aan toe evenals de statige promenades met de haute-cuisine restaurants van wereldklasse en het recept voor een prachtige stad is compleet.

P&O Ferries verzorgt geregelde veerdiensten tussen Bilbao en Portsmouth en Brittany Ferries exploiteert een veerdienst tussen de nabijgelegen haven Santander en Plymouth.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Portsmouth - Bilbao
(Brittany Ferries)
€ 387
  • Geboekt: woensdag 2 september 2020
  • Reizen: zondag 11 oktober 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2
  • veerboot Bilbao
  • veerboot Bilbao
  • veerboot Bilbao

Ferry haven Bilbao faciliteiten



In de ferry haven van Bilbao zijn meerdere voorzieningen voor de passagiers aanwezig. Er is een onbewaakt parkeerterrein in de haven. U parkeert hier op eigen risic en dient bij aankomst de havenautoriteit in te lichten ten behoeve van de veiligheid.

Ferry haven Bilbao routebeschrijving



Per Auto
De P&O Ferries terminal in de haven van Bilbao is toegankelijk vanuit het Westen (Santander) en vanuit het Oosten (Madrid en Barcelona) via de A8. Neem afslag N644 en blijf deze weg tot aan de ferry haven volgen.

Per Trein
Er zijn directe treinverbindingen tussen Bilbao en de grotere Spaanse steden.

Boek nu uw Bilbao ferry overtocht vertrouwd en veilig online op AFerry.

Bilbao Kaart

Bekijk map

Havenadres

Brittany Ferries

Terminal de Brittany Ferries, Puerto de Bilbao, Muelle A3, Zierbena, 48508, Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen