veerboot Belfast

kaart

Ophalen prijsopgave

Boek een veerboot van Belfast naar de Schotse havens Troon en Stranraer met Seacat of Stena Line, of boek een veerboot van Belfast van Douglas op het Eiland van Man met Seacat. Boek een Belfast met AFerry.be.

Belfast Routes

  • veerboot Belfast
  • veerboot Belfast
  • veerboot Belfast
De locatie van Belfast is verbluffend. Gelegen tussen aan de ene kant de zee en hoge bergen aan de andere kant, geeft het een open en frisse indruk. Een stad vol magnifieke Victoriaanse gebouwen, weelderig groene parken, bekoorlijke pubs, markten en winkeltjes.

Routebeschrijving

Stena Line Terminal

Per Auto
Vanaf de M3
Volg de verkeersborden voor de M3. Blijf op de rijstrook voor "THE WEST, THE SOUTH" en volg vervolgens het bord "THE WEST , THE SOUTH, DOCKS(S)". U blijft op de rechterrijstrook rijden en volgt de borden " DOCKS, YORK STREET". Bij de tweede reeks vekeerslichten gaat u rechts af en schuift op naar de linkerrijbaan. Net voorbij het Yorkgate Leisure Complex/Harry Ramsdens (aan uw linkerhand) gaat u naar rechts bij de verkeerslichten, u gaat onder de brug door en bijft op de linker rijbaan, rijdt "DOCK STREET"' over tot het bord "PORT OF BELFAST"

Vanaf de M2
Volg de verkeersborden voor Belfast "M2 BELFAST". Negeer de

Belfast Kaart

Bekijk map

Havenadres