Balearia veerboot

Balearia
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Balearia

Balearia is een belangrijke Spaanse veerbootmaatschappij opgericht in 1998. Balearia beschikt over een indrukwekkende vloot bestaand uit meerdere luxe ferries. Balearia verzorgt ferry overtochten tussen het vasteland van Spanje, de Balearen Eilanden en Noord-Afrika.

Ferry Routes Balearia

Balearia voert ferry overtochten uit tussen de havens van Barcelona, Valencia en Denia op het vasteland van Spanje en de havens van Ibiza, Formentera, Alcudia, Ciutadella, San Antonio en Palma op de Balearen Eilanden. Balearia exploiteert eveneens de ferry route tussen Tanger Med in Marokko en Algeciras in Spanje.

Overzicht

Check-in informatie

Check-in is minimaal 60 minuten voor vertrek voor voetpassagiers en 90 minuten voor vertrek voor alle andere passagiers. Op de route Sète-Nador geldt dat voor vertrek vanuit Sète de check-in 5 uur voor vertrek is en voor vertrek vanuit Nador check-in 6 uur voor vertrek voor alle passagiers.

routes:
30
Kortste oversteek:
Formentera - Ibiza
28 min
Meest populaire route:
Ibiza - Barcelona
goedkoopste:
Palma de Mallorca - Barcelona
€ 104*
*Prijs op basis van:
 • Auto + 2
 • Geboekt: maandag 19 oktober 2020
 • Reizen: vrijdag 6 november 2020

Speciale aanbieding

Balearia Routes

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Ibiza - Barcelona
(Balearia)
€ 265
 • Geboekt: donderdag 22 oktober 2020
 • Reizen: dinsdag 27 oktober 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 3
Sète - Nador
(Balearia)
€ 733
 • Geboekt: donderdag 22 oktober 2020
 • Reizen: maandag 2 november 2020 - donderdag 19 november 2020
 • Auto + 2
Denia - Ibiza
(Balearia)
€ 247
 • Geboekt: woensdag 7 oktober 2020
 • Reizen: maandag 9 november 2020 - donderdag 12 november 2020
 • Auto + 3

Aan boord bij Balearia

Balearia gebruikt op een aantal van de routes zowel fast ferries als conventionele ferries zodat u de overtocht kunt kiezen die het beste bij u past. Alle ferries in de Balearia vloot zijn goed uitgerust en voorzien van verschillende faciliteiten zoals verschillende type hutten en zitplaatsen, een bar/cafeteria, restaurant, televisie en winkels waar onder meer parfum en cosmetica wordt verkocht.

In 2009 heeft Balearia een aantal gloednieuwe ferries onder de merknaam "Balearia +" in gebruik genomen met als belangrijk doel het verbeteren van de vloot en de diensten aan boord. Deze innovatieve moderne ferries bieden passagiers een hoge mate van comfort en kwaliteitsdiensten. Zoek nu eenvoudig en snel de prijs op voor uw ferry overtocht met de veerbootmaatschappij Balearia en boek uw boot tickets online op AFerry.

Huisdieren bij Balearia

Huisdieren zijn toegestaan aan boord bij Balearia. Het is mogelijk om 1 hond of kat toe te voegen per boeking. Hiervoor wordt ?10,- voor in rekening gebracht.
De huisdieren verblijven in een kennel aan boord van het schip gedurende de overtocht, u mag natuurlijk altijd even een kijkje nemen om te zien hoe het gaat. Tijdens het in- en uitschepen moeten honden een muilkorf dragen, ongeacht het temprament van uw hond.
De boten van Balearia beschikken niet over hutten waar huisdieren zijn toegestaan. Elke huisdier moet dus tijdens uw overtocht verblijven in de kennel. Het is ook niet toegestaan om uw huisdier in de auto te houden of mee te nemen naar de openbare plekken op de boot.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen