Veerboot Balearen

kaart

Ophalen prijsopgave

Speciale aanbieding

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Veerboot routes naar Balearen

Boek een veerboot naar Balearen, of zelfs rond Balearen, met AFerry. AFerry heeft altijd goedkope prijzen voor Balearen veerboten, zodat u ontspannen kunt reizen, wetende dat u een goede deal hebt gekregen. Balearen veerboten varen vanuit 7 veerhavens - Alcudia, Ciutadella, Formentera, Ibiza, Mahon, Palma en San Antonio. U kunt een veerboot boeken naar Balearen vanuit 2 regio's / landen - Frankrijk en Spanje. Er zijn 15 veerbootroutes naar Balearen, inclusief Barcelona - Alcudia, Barcelona - Ciutadella de Menorca, Barcelona - Ibiza, Barcelona - Maó en Barcelona - Palma de Mallorca. Er zijn ook 10 veerbootroutes binnen Balearen, inclusief Alcudia - Ciutadella de Menorca, Ciutadella de Menorca - Alcudia, Formentera - Ibiza, Ibiza - Formentera en Ibiza - Palma de Mallorca.

Balearen Veerbootmaatschappijen

Veerboten naar, en in Balearen worden geëxploiteerd door 6 Veerbootmaatschappijen - Aquabus Ferry Boats, Balearia, Corsica-Sardinia Ferries, Mediterranea Pitiusas, Trasmapi en Trasmediterranea. Omdat er 6 veermaatschappijen en 25 veerroutes zijn, kunnen het vergelijken van prijzen en tijden erg handig zijn om u te helpen de beste prijs te krijgen op het beste moment om aan uw plannen te voldoen. Bedrijven zoals Aquabus Ferry Boats, Balearia en Corsica-Sardinia Ferries bieden onovertroffen diensten en je voelt je alsof je op vakantie bent, het moment dat je aan boord stapt. Reizen naar, of in Balearen is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Palma de Mallorca - Ibiza
(Balearia)
€ 308
  • Geboekt: woensdag 9 september 2020
  • Reizen: vrijdag 11 september 2020 (Enkele reis)
  • Bestelwagen + 2
Ibiza - Palma de Mallorca
(Balearia)
€ 354
  • Geboekt: maandag 7 september 2020
  • Reizen: dinsdag 15 september 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2
  • Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry
  • Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website
  • Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen