veerboot Arrecife

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Boek een ticket voor de veerboot naar Arrecife met AFerry.be. U kunt een Arrecife boeken vanuit Cadiz, Las Palmas, Santa Cruz de La Palma en Santa Cruz de Tenerife.
Om een Arrecife snel, veilig en tegen de laagste prijs te boeken, ga naar AFerry.be.

Speciale aanbieding

  • veerboot Arrecife
  • veerboot Arrecife
  • veerboot Arrecife
Arrecife is een natuurlijke haven beschut door een barriere van eilandjes en rif. Aan het begin van de 15de eeuw vormde zich een vissersgemeenschap op de oevers van de El Charco de San Gines. Sinds 1403 wordt het gebruikt als haven om proviand naar Gadifer te brengen. Het prachtige strand in de binnenstad van Arrecife (hoofdstad van het eiland sinds midden 19de eeuw) is door de Europese Unie erkend met een blauwe vlag. Vanuit de prachtige San Gines lagune, waar kleine vissersbootjes liggen, kunt u de kust volgen naar El Reducto, dat zich beroemt op een moderne kustpromenade die door loopt tot aan het El Cable strand. Het fijne goudkleurige zand en het kalme water maken het tot een schilderachtige omgeving.

Arrecife Kaart

Bekijk map

Havenadres

Naviera Armas

Avenue de Los Mármoles, Arrecife, 35500, Lanzarote, Canary Islands (Lanzarote)

Trasmediterranea

José Antonio, 90, C.P. 35500, Canary Islands (Lanzarote)

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen