Aomori Boten

  • Vergelijk tijden en prijzen voor Aomori

    Vind de beste tarieven op AFerry

  • Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Liggend in het noorden van Honshu, Aomori biedt een belangrijke schakel tussen de Japanse eilanden Honshu en Hokkaido. Veerboten van en naar Aomori worden geëxploiteerd door Tsugaru Kaikyo Ferries.

Aomori havenfaciliteiten

In de haven van Aomori vindt u een toeristische informatiebalie en een Japanse culturele ervaring gebied. Elektrische karren kunnen gratis worden gehuurd.

Vervoer naar Aomori Haven

Met de trein
Het dichtstbijzijnde treinstation is Aomori Station, dat is 15 minuten lopen van de haven. U kunt ook een autorit van het station naar de haven nemen, wat 5 minuten in beslag neemt.

Met het vliegtuig
Het dichtstbijzijnde vliegveld is Aomori Airport. Vervoer naar de haven van hier duurt 35 minuten met de bus of 30 minuten met de auto.

Over Aomori

De belangrijkste attracties in Aomori zijn ruïnes, musea en bergen. De Hakkoda bergen zijn fantastisch voor trekking op, met warme bronnen, zoals Sukayu Onsen. Aomori is een zeer trots wintersport stad, en is bekend om verschillende internationale curling evenementen. De lokale curling team van Aomori werd geselecteerd om Japan te vertegenwoordigen in de Olympische Winterspelen van 2010 in Vancouver, Canada.

Aomori Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen