veerboot Antikythira

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek een veerboot naar Antikythira met Anen Lines. Boek een veerboot naar Antikythira met Anen Lines op AFerry.be. Voor een volledige lijst van alle Europese routes en beschikbare veerbootmaatschappijen, ga naar AFerry.be.
  • veerboot Antikythira
  • veerboot Antikythira
  • veerboot Antikythira
Het kleine rotsachtige eilandje Antikythira heeft een lange geschiedenis en de ruines van de oude stad dichtbij Potamos (de hoofdstad en haven van het eiland) zijn daarvan het bewijs. Het is een primitief eiland en als u alle moderne comfort moe bent, is dit de vakantieplaats voor u. Het biedt Spartaanse accomodaties en eenzaamheid. Antikythira lig het meest afgelegen van de Ionische Eilanden, ideaal voor onafhankelijke reizigers die een verre bestemming wensen die bezoeken. De eilanden werden in 1207 door de Venetianen verstertk, maar de piraterij bleef een groot probleem voor de bewoners. De bewoners vandaag de dag zijn voornamelijk afstammelingen van Kretezische kolonisten die zich hier vestigden vanaf 1792.

Antikythira Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen