Anek Lines veerboot

Anek Lines
kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

De veerbootmaatschappij Anek Lines heeft ruim 40 jaar ervaring in het bevaren van de Italiaanse en Griekse zeeën. De grote moderne ferry vloot en het unieke karakter van het bedrijf staat model voor een groot aantal andere bedrijven in Europa. Dit verklaart waarom Anek Lines als de marktleider wordt gezien in dit gebied.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Anek Lines Routes

  Speciale aanbieding

  Ferry Routes Anek Lines

  Op AFerry boekt u uw ferry overtocht met de veerbootmaatschappij Anek Lines Ferry online en direct. Anek Lines verzorgt ferry overtochten tussen veerboot havens in Italië (Ancona, Venetië) en Griekenland (Igoumenitsa, Patras, Corfu). De vaartijd van Venetië naar Igoumenitsa bedraagt ongeveer 25 uur en naar Patras ongeveer 32 uur. Vanuit Ancona bereikt u Igoumenitsa in ongeveer 16 uur en Patras in circa 22 uur. Eveneens exploiteert Anek Lines ferries vanuit de veerboot haven van Piraeus naar onder meer Chania en Heraklion op het eiland Kreta en tussen verschillende Griekse eilanden onderling.

  Aan boord bij Anek Lines

  De ultramoderne vloot van Anek Lines bestaat uit 11 ferries. Op de internationale ferries is ruimte voor 1700 passagiers en 1000 voertuigen. De hutten aan boord van alle ferries zijn comfortabel ingericht en voorzien van een badkamer met toilet, douche en wastafel voor een onbezorgde nachtrust. Zodra de ferry vertrekt, gaan de restaurants open en kunt u genieten van een Griekse of andere internationale maaltijd. Na de maaltijd kunt u genieten van een drankje in een van de vele bars aan boord. In de winkels aan boord van de ferry worden parfums, cosmetica, sigaretten, merkkleding en tal van andere artikelen verkocht. Op warme dagen kunt u een heerlijke duik nemen in het zwembad.

  Camping on board

  Op de internationale ferry routes biedt Anek Lines u de mogelijk om tijdens de overtocht in uw eigen kampeerauto te verblijven. Kamperen aan boord is mogelijk van 1 April t/m 31 Oktober. Er zijn toiletten en douches aanwezig voor de campinggasten. Anek Lines zorgt voor een gratis aansluiting op het elektriciteitsnet (220 volt) gedurende de gehele overtocht. U kiest in dit geval tijdens het maken van de boeking op de accommodatie pagina de optie "OPEN DEK" Kamperen aan boord ("OPEN DECK" Camping on board).

  Video

  Anek Lines YouTube Video

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen