Amalfi Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Amalfi Routes

  • Capri tot Amalfi / Amalfi tot Capri
    2-overtochten dagelijks
    1 uur

Speciale aanbieding

Amalfi is een klein dorp aan de gelijknamige kust in Italië. Dankzij een aardbeving in 1343 kreeg het landschap een nieuw aanzicht. Een groot gedeelte van de oude stad is de zee in geleden waardoor er een aparte kustlijn is ontstaan. Het overgebleven gedeelte van het centrum kan u te voet af, van de ene kant naar de andere is een mooie wandeling van 20 minuten. Veerboten van Amalfi gaan via de kustlijn naar Salerno en Positano, en langs de Capri eilanden. Op deze pagina vindt u alle dienstregelingen en onze beste aanbiedingen.

  • Amalfi Boten
  • Amalfi Boten
  • Amalfi Boten

Ferries naar en van Amalfi

Navlib heeft een vloot met 10 jets en 2 catamarans. Er is genoeg zitplek aanwezig om tijdens de reis te genieten van het mooie aanzicht van de kust van Amalfi.

Amalfi Kaart

Bekijk map

Havenadres

Navlib

Amalfi, Amalfi Coast, Italy

Travelmar

Molo Pennello, , 84011 Amalfi SA, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen