veerboot Al Hoceima

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Let op: op dit moment verzorgt de veerbootmaatschappij Trasmediterranea (Trasmed) geen ferry overtochten tussen de havenstad Almeria in Spanje en Al Hoceima in Marokko.

De ferry haven van Al Hoceima ligt in het noorden van Marokko aan de Middellandse Zee. Het is de belangrijkste stad in het Rifgebied en ligt aan een beschutte baai. In 1925 zijn de Spanjaarden begonnen met de ontwikkeling van Al Hoceima, toen nog bekend als Villa Sanjurjo. De stad heeft ongeveer 56.000 inwoners. De zeer moderne provinciehoofdstad Al Hoceima heeft behalve een haven ook mooie zandstranden met in de directe omgeving daarvan talrijke hotelletjes. Naast de visserij en het toerisme is tegenwoordig ook de verwerking van edelkoralen tot sieraden een belangrijke bron van inkomsten. In het vissershaventje van Al Hoceima liggen talloze visserboten die 's nachts uitvaren om met behulp van een lichtbakken vis te vangen.

  • veerboot Al Hoceima
  • veerboot Al Hoceima
  • veerboot Al Hoceima
Al Hoceima is een Marokkaanse haven aan de Middellandse Zee. Het is de belangrijkste stad in het Rif. In 1925 zijn de Spanjaarden begonnen met de ontwikkeling van Al Hoceima, toen nog bekend als Villa Sanjurjo.

Al Hoceima Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen