Aegean Speed Lines veerboot

Aegean Speed Lines
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Reserveer uw ferry tickets nu online op AFerry en geniet van een onvergetelijke reis aan boord van één van de comfortabele Aegean Speed Lines schepen. Aegean Speed Lines verzorgt snelle en comfortabele ferry overtochten naar Griekenland. Een Aegean Speed Lines ferry biedt verschillende faciliteiten en activiteiten geschikt voor iedere leeftijdsgroep. Om eenvoudig prijzen en routes van de Aegean Speed Lines te vergelijken kunt u gebruik maken van het bovenstaande prijsvergelijkingssysteem. Boek Aegean Speed Lines ferry overtochten naar Kimolos, Milos, Piraeus, Serifos en Sifnos. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Aegean Speed Lines bovendien met tot 9 andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen - inclusief Aegeon Pelagos, Agoudimos, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries en Golden Star Ferries.

Welke route u ook kiest met Aegean Speed Lines reist u in alle comfort wetende dat u een geweldige deal krijgt bij AFerry.

Overzicht

Check-in informatie

Passagiers dienen een (1) uur voor vertrek aanboord van het schip te gaan. Mocht u te laat komen voor vertrek dan zult u geen vergoeding krijgen voor uw ticket.

routes:
12
Kortste oversteek:
Serifos - Sifnos
30 min
Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Aegean Speed Lines Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Aegean Speed Lines  veerboot

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen