veerboot Stavanger

kaart
  • veerboot Stavanger

Boek een ticket voor de veerboot van Stavanger in Noorwegen naar de haven van Newcastle in Groot-Brittanie met de veerbootmaatschappij Fjordline Ferries of boek een veerboot van Stavanger met Color Line naar Hirtshals in Denemarken.
Boek een overtocht vanuit de haven van Stavanger online.
Boek online een veerboot van Stavangermet aferry.be. Vraag nu online de prijs op voor uw overtocht vanuit de haven van Stavanger.

Stavanger Ferry Tijden & Overtocht Informatie

Sorry, we hebben op dit moment geen vaarinformatie of afvaartijden.Dit kan zijn omdat de route seizoen of omdat we het niet meer aanbieden. Voor een uitgebreid lijst met alternatieven, typ uw bestemming in de boeking form hierboven.

De Noordzee is altijd belangrijk geweest voor Stavanger, de op drie na grootste stad in Noorwegen en gelegen aan de zuidwest. Stavanger is een belangrijke vissersplaasts en de "oliestad" van Noorwegen. De stad is een opwindende mix van modern cosmopolitanisme en middeleeuwse charme, daarmee belangrijke cruise-exploitanten aantrekkend. De haven voor cruiseschepen in Stavanger ligt in het centrum van Stavanger, met gezellige barretjes en restaurants op loopafstand.

Stavanger wordt vaak aangeduid als Noorwegen's grootste "kleine stad". Iedereen in Stavanger schijnt elkaar te kennen. Maar Stavanger is cosmopolitischer en internationaler dan enig andere vergelijkbare Noorse stad. Bezoekers zijn geneigd om verliefd te worden op Stavanger, vooral op het "Oude Stavanger", een prachtig en levendig deel van de stad. Dit gebied, nabij de internationale veerboten, bestaat uit kleine houten huisjes en geplaveide straatjes. Combineer dit met de internationale atmosfeer, die zich met de charme van de stad z

veerboot Stavanger Adressen

Fjord Line

Utenriksterminalen (Risavika Port), Kontinental Vien 31, N-4056 Tananger, Norway.

Meldt u zich aan en sla het op.

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen